Scenkonst Västernorrland

Orkestertekniker

Tjänsten är tillsatt!

Vi söker dig som har intresse av tekniskt servicearbete, gärna med erfarenhet av liknande arbete från scenkonstverksamhet.

Som orkestertekniker ansvarar du för att orkesterns samt ensemblers scenbygge och all musikutrustning är på rätt plats i rätt tid och uppställda enligt de underlag som fastställts inför repetitioner, vid konserter, föreställningar, samt på turné. Arbetet sker i nära samarbete med våra musiker, gästande artister samt producent/inspicient. Du kommer även att arbeta med organisation och praktiskt genomförande av musikerprovspelningar, övriga arrangemang och gästspel. Arbetet sker på såväl dag- som kvällstid samt under helger. 

I ditt arbete kommer du att arbeta tillsammans med många olika slags människor. Det är därför viktigt att du har förmåga att bygga goda relationer. Som person är du initiativtagande, flexibel och stresstålig. Du har grundläggande IT/datakunskaper och behärskar svenska och engelska. Turnévana samt grundläggande ljuskompetens är meriterande.

B-körkort är ett krav
BE-körkort är önskvärt
Svenska och engelska i tal och skrift
Tjänstgöringsgrad 100 %
Tjänsten är en tillsvidareanställning (6 månaders provanställning).
Tillträde januari 2023 eller enligt överenskommelse.
Placeringsort är Sundsvall.

Om oss

Musik Västernorrland är en del av Scenkonst Västernorrland AB som ägs av Region Västernorrland och Sundsvalls kommun. Inom Scenkonst Västernorrland ryms konstarterna dans, film, musik och teater. Vår vision är att beröra, inspirera och berika människor genom att skapa och erbjuda konstupplevelser i världsklass. För att ge näring till människors själar. För en bättre värld.

Mångfald är viktigt och handlar för oss om representationen av alla människor - alla bakgrunder och perspektiv.

Ansök senast: 30 november 2022. Skicka din ansökan i form av din meritförteckning och ett personligt brev till jobb@scenkonstvasternorrland.se Observera att vi endast tar emot ansökningar via e-post och märk ansökan med referensnummer: 7011

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten? Då är du välkommen att kontakta:

Elisabet Ljungar, musikchef, tel 060-6585483 eller elisabet.ljungar@nordiskakammarorkestern.se

Sölvi Stenmark, orkesterinspicient tel 060-6585486 eller solvi.stenmarck@nordiskakammarorkestern.se

Victor Wigardt, Fackförbundet Scen & Film, tel 0730-767780 eller victor.wigardt@teatervasternorrland.se