Om oss

Personuppgifter

Vi på Scenkonst Västernorrland värnar om din integritet och vill att du ska känna dig trygg när du lämnar personuppgifter till oss. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifterna sparas så länge det är nödvändigt för att kunna leverera tjänster eller uppfylla lagkrav.

Behandling av personuppgifter gäller för samtliga varumärken inom Scenkonst Västernorrland nämligen Film Västernorrland, Musik Västernorrland, Nordiska Kammarorkestern, Norrdans, Teater Västernorrland och jojjo.se.

Fotografering och filmning

Vid vissa tillfällen som exempelvis premiärer, kurser och andra evenemang kan vi både fotografera och filma som en del av vår dokumentation. Detta material kan komma att användas i marknadsföringssyfte. Vi användandet av bilder inhämtas samtycke till publicering, för barn under 18 år samlar vi aktivt in samtycken från båda vårdnadshavarna.

Har du frågor?

Har du frågor om hur vi hanterar dina personuppgifter eller vill rapportera en personuppgiftincident kontakta dataskydd@scenkonstvasternorrland.se

Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter kan du vända dig till Datainspektionen som är tillsynsmyndighet.