Om oss

Personuppgifter

Vi på Scenkonst Västernorrland värnar om din integritet och vill att du ska känna dig trygg när du lämnar personuppgifter till oss. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifterna sparas så länge det är nödvändigt för att kunna leverera tjänster eller uppfylla lagkrav.

Behandling av personuppgifter gäller för nyhetsbrev och inbjudningar som levereras av Scenkonst Västernorrland, Film Västernorrland, Musik Västernorrland, Nordiska Kammarorkestern, Norrdans och Teater Västernorrland.

Behandling av personuppgifter

När du anmäler dig till något av våra nyhetsbrev eller något av våra evenemang samlar vi in personuppgifter så som namn och kontaktuppgifter samt eventuell organisation. För att administrera våra nyhetsbrev använder vi tjänsteleverantören Mailchimp och där lagras din mejladress. När du anmäler dig till kurser, premiärer, genrep eller publikgenomdrag använder vi Wufoo.

Syftet med insamlingen av dessa uppgifter är att du ska kunna ta del av information kring vår verksamhet samt specifika erbjudanden. Som nyhetsbrevsprenumerant kan du även komma att kontaktas för marknadsundersökningar.

Fotografering och filmning

Vid vissa tillfällen som exempelvis premiärer, kurser och andra evenemang kan vi både fotografera och filma som en del av vår dokumentation. Detta material kan komma att användas i marknadsföringssyfte. För vuxna ber vi alltid om tillåtelse vid själva fotograferingstillfället. För barn under 18 år som deltar i våra aktiviteter samlar vi aktivt in samtycken från båda vårdnadshavarna innan dokumentationstillfället.

Har du frågor?

Har du frågor om hur vi hanterar dina personuppgifter eller vill veta mer, är du välkommen att kontakta oss på personuppgifter@scenkonstvasternorrland.se
I samtliga nyhetsbrev finns även en länk för avregistrering. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter kan du vända dig till Datainspektionen som är tillsynsmyndighet.