måndag 14 juni 2021

Vi vill hjälpa dig som arrangör

Våra arrangörer är viktiga för oss - med vår nya webb vill vi göra det ännu enklare för dig som vill arrangera scenkonst. Det är ni som ser till att det händer och att publiken på olika orter får möta föreställningar av olika slag.

Välkommen till vår nya webb! En nyhet är att du som arrangör kan se ett samlat flöde av all scenkonst som går att boka från Norrdans, Musik Västernorrland, Nordiska Kammarorkestern och Teater Västernorrland. I menyn hittar du rubriken För arrangörer. Väljer du Våra produktioner kommer du till en samlingssida där du antingen kan välja att se allt eller sortera i flödet genom att välja dans, musik eller teater.

Till hösten när vi drar igång och spelar igen är det också under respektive arrangemang som du kommer att kunna ta del av material för din marknadsföring. Där kommer vi ladda upp bilder, filmklipp, trailers, texter med mera. Vi vill göra det enkelt för dig att exempelvis skapa ett eget facebookevenemang.

Väljer du istället att gå in under För dig som arrangör hittar du massor med matnyttig information om allt från Arrangörslyftet till smarta tips och råd om både hur du genomför ett arrangemang och hur du på några enkla sätt kan marknadsföra det så att så stor publik som möjligt kommer.