Scenkonst Västernorrland

Norrdans söker repetitörer från januari 2025

Bli en del av Norrdans som Repetitör

Nu har du chansen att vara en del av vårt team som en av flera repetitörer i vår repetitörpool. Vi söker både dig som önskar arbeta på faktura eller vill vara anställd.  Anställningsperioderna är fem till sju månader, vår eller höst.

Varför Norrdans?

Vi är en mångkulturell arbetsplats med ett tiotal nationaliteter som alla delar en passion för att presentera samtida danskonst. Vi drivs av att skapa unika dansupplevelser som inkluderar och engagerar vår publik. Vi tror på att vara specifika inom det eklektiska.

Vi värdesätter din expertis och ger dig möjlighet att utvecklas i en stimulerande arbetsmiljö där din kreativitet och ditt tekniska kunnande uppmuntras och uppskattas.

Arbetsbeskrivning

Sedan 2019 har Norrdans arbetat med en pool av erfarna danskonstnärer som fungerat som repetitörer inom verksamheten. Tjänsten innebär en spännande mix av utmaningar och möjligheter där du får möjlighet att växa och utvecklas i din roll. Fokus ligger både på att ta fram nya produktioner och arbeta med befintlig repertoar.

Som repetitör arbetsleder du ensemblen. Du assisterar gästande koreografer, coachar och ger klass till våra dansare på turné. Du planerar och bokar gästpedagoger. Du arbetar nära ensemblen och den konstnärliga ledaren.

Vem är du?

Du har djup kompetens och erfarenhet av samtida dans och koreografi. Vi söker dig som är strukturerad, lösningsorienterad och har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt. Du är kommunikativ med ett öga för detaljer. Du trivs att leda och utveckla grupper. Det är även viktigt att du är en god administratör.

Om oss

Norrdans är en del av Scenkonst Västernorrland AB som ägs av Region Västernorrland och Sundsvalls kommun. Inom Scenkonst Västernorrland ryms konstarterna dans, film, musik och teater. Vår vision är att beröra, inspirera och berika människor genom att skapa och erbjuda konstupplevelser i världsklass. För att ge näring till människors själar. För en bättre värld.

Mångfald är viktigt och handlar för oss om representationen av alla människor - alla bakgrunder och perspektiv.

Anställningsvillkor

Placeringsort: Härnösand
Arbetsgivaren står för bostad.
Tjänstgöringsgrad 100 % 
Första perioden har tillträde i januari 2025.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Martin Forsberg, Danschef, 073-270 26 59, martin.forsberg@norrdans.se

Facklig kontaktperson:
Lander Casier, Scen&Film, lander.casier@norrdans.se

Din ansökan vill vi ha senast den 31 maj 2024. 

Observera att vi endast tar emot ansökningar via epost. Ansökan skickar du till jobb@scenkonstvasternorrland.se

Märk ansökan med referensnummer: 2014

Vi ser fram emot att höra från dig!