Scenkonst Västernorrland

Norrdans söker turnéläggare

Är du en driven och nätverkande person med en passion för försäljning? Brinner du för kultur och scenkonst? Då kan detta vara möjligheten du letat efter! Vi söker nu en engagerad turnéläggare till vårt dynamiska team på Norrdans.

Varför Norrdans?
Vi är en mångkulturell arbetsgrupp med ett tiotal nationaliteter som alla delar en passion för att presentera danskonst i hela norra Sverige, såväl som på nationell och internationell nivå. Norrdans är en ledande aktör inom samtida dans och koreografi.

Arbetsbeskrivning
Som turnéläggare hos Norrdans kommer du att vara en viktig del av vårt administrativa team med ansvar för försäljning, kommunikation och externa relationer. Du kommer att arbeta med att skapa förutsättningar för vårt arbete med samtida dans och koreografi i hela norra Sverige, nationellt och internationellt. En viktig del av arbetet är kontakterna med skolan, då vi är huvudleverantör av professionell danskonst till skolorna i norra Sverige. 

I arbetet ingår:

  • Försäljning och turnéplanering av Norrdans produktioner och projekt till arrangörer och scener.
  • Att skapa och bygga relationer regionalt, nationellt och internationellt.
  • Turnéplanering och att upprätta avtal med arrangörer och scener.
  • Att sammanställa statistik och rapporter.
  • Att samarbeta med producent och teknisk samordnare kring turnéförutsättningar och ramar.
  • Att arbeta aktivt med publikutveckling.

Vem är du?
För att trivas hos oss är du initiativrik och har förmågan att arbeta strukturerat och lösningsorienterat. Du har gott omdöme, är noggrann men också flexibel och kan hantera flera uppgifter samtidigt. Du beskrivs som social, ansvarstagande och tydlig samt har en talang för att skapa och behålla relationer. Vi tror att du har erfarenhet av proaktiv försäljning inom kulturområdet, både nationellt och internationellt.

Om oss
Norrdans är en del av Scenkonst Västernorrland AB som ägs av Region Västernorrland och Sundsvalls kommun. Inom Scenkonst Västernorrland ryms konstarterna dans, film, musik och teater. Vår vision är att beröra, inspirera och berika människor genom att skapa och erbjuda konstupplevelser i världsklass. För att ge näring till människors själar. För en bättre värld.

Hos oss på Scenkonst Västernorrland är mångfald en styrka. Vi uppmuntrar ansökningar från individer med olika livserfarenheter och perspektiv. Vi tror att en mångfaldig arbetsmiljö berikar vårt arbete och främjar kreativitet.

Anställningsvillkor

  • Tjänsten är tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
  • Tjänstgöringsgrad 100 % 
  • Tillträde senast 1 december 2024 eller enligt överenskommelse

Din ansökan vill vi ha senast den 11 augusti 2024. 

Observera att vi endast tar emot ansökningar via
epost. Ansökan skickar du till jobb@scenkonstvasternorrland.se

Märk ansökan med referensnummer: 2015

OBS! Vi kommer att intervjua löpande, så vänta inte med din ansökan.

Frågor om tjänsten besvaras av:

Martin Forsberg, Danschef, 073-270 26 59
martin.forsberg@norrdans.se

Facklig kontaktperson:
Lander Casier, Scen&Film
lander.casier@norrdans.se

 

Vi ser fram emot att höra från dig!