Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Scenkonst Västernorrlands vd nominerad till Årets Ambassadör vid Sundsvall Business Awards: “Kultur är en viktig byggsten i samhället”

Scenkonst Västernorrlands vd Mikael Flodström är nominerad till Årets ambassadör vid Sundsvall Business Awards.

– Jag känner mig både väldigt stolt och glad, säger han.

För sjuttonde året i rad arrangeras Sundsvall Business Awards. Årets gala genomförs den 19 september på Södra berget och under kvällen hyllas och firas Sundsvalls näringsliv.

Nominerad till Årets ambassadör

Scenkonst Västernorrlands vd Mikael Flodström är nominerad till priset Årets ambassadör för arbetet med Scenkonstbiennalen i våras. Evenemanget lockade många utsocknes besökare.

Det är min stad, jag är född och uppväxt här, så det är så klart att jag är både stolt och glad. Men jag ser egentligen inte att nomineringen är till mig personligen. Den är till alla medarbetare och volontärer som slet under biennalen och även till näringslivet. Vi alla har bidragit till att den här biennalen fått högsta betyg i bemötandet, i det värdskap vi erbjudit, säger han.

”Viktig byggsten i samhället”

Mikael Flodström tycker att den här nomineringen betyder mycket för Scenkonst Västernorrland och för den kulturella verksamheten i stort i regionen.

Kultur är en viktig byggsten i samhället där människor ska vilja verka och bo, säger han.

Sundsvall Business Awards har under galans sexton år anordnats av den ideella föreningen Juniorhandelskammaren Sundsvall. Föreningen består av 25 medlemmar som delar ett gemensamt intresse för ledarskap, entreprenörskap, personlig utveckling och samhällsengagemang.

torsdag 5 september 2019

comments powered by Disqus