Funktionär Scenkonstbiennalen

Scenkonstbiennalen är scenkonstbranschens största mötesplats och arrangeras av Scensverige i samarbete med en eller flera värdar vartannat år. 2019 äger den rum i Sundsvall och Härnösand 14-19 maj med Scenkonst Västernorrland som värd. Festivalen lockar cirka 2000 deltagare från hela världen som kommer göra Sundsvall och Härnösand till ett nav för Sveriges mest intressanta teater-, dans- och operaföreställningar, brinnande kulturdebatt och spännande workshops.  

För att göra ett proffsigt och minnesvärt arrangemang behöver vi hjälp av ideella funktionärer. Förutom ett roligt och spännande jobb under minst tre dagar får du också ett Biennalpass som ger dig tillgång till hela det omfattande festivalprogrammet i mån av plats.

Vi letar efter följande funktionärer:

Produktionsvärd eller Seminarievärd

Värden tar hand om sin egen produktion/seminarielokal och har kontakt med gästerna redan innan ankomsten. Värden ska vara tillgänglig dygnet runt för att hjälpa sin egen grupp med behov och eventuella problem. Är tillsammans med publikvärden ansvarig för upplevelsen på scenerna och i seminarielokalerna. 

Bussvärd

Värden jobbar med bussresorna mellan Sundsvall och Härnösand.

Biennalbyråfunktionär

Biennalbyråfunktionärerna bemannar våra Biennalbyråer i Härnösand och Sundsvall från morgon till kväll. Arbetsuppgifterna består av att hjälpa till med värdskap och välkomnade, svara på alla typer av frågor både digitalt och personligen.

Publikvärd Härnösand

Publikvärden ansvarar främst för säkerhets- och utrymningsfrågor i lokalen. Är tillsammans med eventuella assisterande publikvärdar ansvarig för biljetter, köer och insläpp samt svarar på frågor och är publiken behjälplig. Vi söker endast publikvärdar till Härnösand.

Assisterande publikvärd

Assisterande publikvärd (funktionär) hjälper till med kölista och insläpp samt svarar på frågor och är publiken behjälplig vid föreställningarna.

Intresserad? Kul! Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Sista dag för anmälan är 28 februari.

Fill out my online form.