Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Året som gått

2017 var ett produktivt år för Scenkonst Västernorrland, avdelningarna för musik, dans, film och teater har haft fullt upp. Nära 120 000 personer har tagit del av de föreställningar och aktiviteter som genomförts under året.

På Film Västernorrland slogs rekord i antal visningar, då flera samproducerade filmer sändes på SVT under året. På Teater Västernorrland bearbetades svåra men viktiga ämnen i nya pjäser. Musik Västernorrland och Nordiska Kammarorkestern har haft ett år fyllt av olika jubileer som firats med pompa och ståt. Dans Västernorrland och Norrdans har mött publik runt om i världen, på allt ifrån hemmascenen till de stora, internationella scenerna. Arbetet för barn och unga har fått stort fokus på samtliga avdelningar och av alla de som tagit del av de föreställningar, konserter och andra aktiviteter som erbjudits under året har hälften varit barn och unga under 25 år.

Läs mer om året som gått:

Film Västernorrland 2017
Dans Västernorrland 2017
Norrdans 2017
Teater Västernorrland 2017
Musik Västernorrland 2017
Nordiska Kammarorkestern 2017

 

torsdag 1 mars 2018

comments powered by Disqus