Scenkonst Västernorrlands söker Ekonomiansvarig

Scenkonst Västernorrland AB ägs av Region Västernorrland och Sundsvalls kommun. Inom Scenkonst Västernorrland ryms konstarterna dans, film, musik och teater. Vi arbetar offensivt med produktioner och verksamhet för barn och unga. Vårt uppdrag är också att skapa ett brett utbud av scenkonst i hela Västernorrland, där kvalitet och mångfald skall stå i centrum för verksamheten. Vår vision är att beröra, inspirera och berika människor genom att skapa och erbjuda konstupplevelser i världsklass. För att ge näring till människors själar. För en bättre värld.

Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för bolagets ekonomiprocesser. Det innebär att du driver en ständig utveckling och effektivisering av våra ekonomiska rutiner, leder det dagliga ekonomiarbetet och är ett viktigt bollplank för våra verksamheter och bolagets VD. Du är delaktig i kompetensutveckling och utvecklingssamtal för ekonomiadministratörerna. 

Som Ekonomiansvarig på Scenkonst Västernorrland sköter du anslagsansökningar och kontakten med myndigheter såsom Kulturrådet och Myndigheten för kulturanalys. Du ansvarar för statistikuppföljning och sköter bolagets rapportering till berörda myndigheter, styrelse och ägare. Det är också du som leder och sammanställer budgetarbetet samt gör bokslut.

Vem är du?

För detta uppdrag söker vi dig som är civilekonom. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet som ekonomiansvarig med inriktning på redovisning eller från liknande uppdrag. Du har erfarenhet av att rapportera och informera, såväl internt som externt. Som person är du analytisk och organiserad, har hög integritet och är utvecklingsorienterad. Vi ser gärna att du har vana av att söka projektmedel från t ex EU.

Som person är du kommunikativ, tydlig och engagerad. Det är viktigt att du har mycket god samarbetsförmåga och är en positiv och social person. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse av scenkonst.

Tjänstgöringsgrad 100 %
Tillträde enligt överenskommelse.
Placeringsort är Sundsvall.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Mikael Flodström, VD, tel 060-6585430 eller mikael.flodstrom@scenkonstvasternorrland.se
Anders Heimer, HR/ADM Chef, tel 060-6585439 eller anders.heimer@scenkonstvasternorrland.se
Andreas Näsholm, Teaterförbundet, tel 060-6585412, andreas.nasholm@scenkonstvasternorrland.se

Ansökan i form av din meritförteckning och ett personligt brev skickar du till jobb@scenkonstvasternorrland.se

Din ansökan vill vi ha senast 2018-11-11, vi kommer att intervjua löpande under perioden.
Observera att vi endast tar emot ansökningar via e-post, märk ansökan med referensnummer: 1010