Vi söker marknadsförare/ innehållsproducent sociala medier

Scenkonst Västernorrland AB ägs av Region Västernorrland och Sundsvalls kommun. Inom Scenkonst Västernorrland ryms konstarterna dans, film, musik och teater. Vi arbetar offensivt med produktioner och verksamhet för barn och unga. Vårt uppdrag är också att skapa ett brett utbud av scenkonst i hela Västernorrland, där kvalitet och mångfald skall stå i centrum för verksamheten. Inom Scenkonst Västernorrland finns Nordiska Kammarorkestern, Musik Västernorrland, Norrdans, Dans Västernorrland, Film Västernorrland och Teater Västernorrland. Vår vision är att beröra, inspirera och berika människor genom att skapa och erbjuda konstupplevelser i världsklass. För att ge näring till människors själar. För en bättre värld.

Nu söker vi en person som ska jobba i en kombinationstjänst där 50% av uppdraget är som marknadsförare för Teater Västernorrland och 50% som innehållsproducent för sociala medier för hela bolaget.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att vara en av sju medarbetare på Scenkonst Västernorrlands marknadsavdelning vars uppdrag är att driva utvecklingen av den externa kommunikationen. Då tjänsten är delad kommer du arbeta i ett team där din kollega också har som uppdrag att på 50% arbeta som marknadsförare för teatern. Som marknadsförare arbetar du med planering och uppföljning av Teater Västernorrlands marknadsföringsinsatser kring produktioner och projekt. Det innefattar ett aktivt arbete med bland annat PR och profilering. Som innehållsproducent för sociala medier arbetar du både med att utveckla vår närvaro i sociala medier och skapa innehåll för bolagets samtliga varumärken. Du ska i samarbete med övriga marknadsförare planera, producera och publicera innehåll för våra sociala medier där rörlig bild är en prioriterad del. I båda rollerna arbetar du såväl strategiskt som operativt och ditt uppdrag kräver en helhetssyn av Scenkonst Västernorrlands verksamhet.

Vem är du?
Som person är du kommunikativ, tydlig och engagerad. Du är en självklar lagspelare samtidigt som du är van vid att arbeta självständigt. Du är målinriktad, strukturerad och van vid att arbeta mot deadlines. Du är skicklig på att formulera budskap, texter och skapa innehåll med hög kvalitet. Du är nyfiken och idérik och kan konsten att berätta en historia i så väl text som rörlig bild.

Eftersom marknadsavdelningen är en stödfunktion är det viktigt att du är lyhörd, lösningsinriktad och flexibel samtidigt som du har förmåga att vägleda och prioritera när det behövs. I ditt arbete kommer du att ha kontakt med många människor och behöver ha förmåga att kunna bygga goda relationer och delta i olika nätverk.

Du har flera års dokumenterad arbetslivserfarenhet av marknadsföring och kommunikation eller motsvarande. Du har mycket god datorvana, mycket goda kunskaper inom sociala medier och kan filma och klippa rörlig bild. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Du har en akademisk utbildning inom marknadsföring, kommunikation, journalistik eller motsvarande erfarenhet.

Tjänstgöringsgrad 100 %

Tillsvidareanställning

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Placeringsort är Sundsvall.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Birgitta Ulming, Kommunikations- och marknadschef, 060-658 54 22, 076-1467165 eller
birgitta.ulming@scenkonstvasternorrland.se


Andreas Näsholm, Teaterförbundet, 070-535 66 69 eller
andreas.nasholm@scenkonstvasternorrland.se


Ansökan i form av din meritförteckning och ett personligt brev skickar du till
jobb@scenkonstvasternorrland.se


Din ansökan vill vi ha senast den 15 april 2018.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via e-post och märk ansökan med referensnummer: 4007