Nordiska Kammarorkestern och Musik Västernorrlands söker orkestertekniker

Nordiska kammarorkestern och Musik Västernorrland är en del av Scenkonst Västernorrland AB som ägs av Region Västernorrland och Sundsvalls kommun. Inom Scenkonst Västernorrland ryms konstarterna dans, film, musik och teater. Vår vision är att beröra, inspirera och berika människor genom att skapa och erbjuda konstupplevelser i världsklass. För att ge näring åt människors själar. För en bättre värld.

Vi söker dig som har intresse av tekniskt servicearbete, gärna med erfarenhet av liknande arbete från scenkonstverksamhet.

Som orkestertekniker ansvarar du för att orkesterns/ensemblernas scenbygge och all musikutrustning är på rätt plats i rätt tid och uppställda enligt de underlag som fastställts inför repetitioner, vid konserter, föreställningar, samt på turné. Arbetet sker i nära samarbete med våra musiker samt producent/inspicient. Du kommer även att arbeta med organisation och praktiskt genomförande av musikerprovspelningar, övriga arrangemang och gästspel. Arbetet sker på såväl dag- som kvällstid samt under helger. 

Du kommer även att ha ansvar för tjänstebilar, beställning och mottagning av kontorsmaterial, kopiering, returpappershantering, in- och utgående post samt för att hålla lokalerna i gott skick.

I ditt arbete kommer du att arbeta tillsammans med många olika slags människor. Det är därför viktigt att du har förmåga att bygga goda relationer. Som person är du initiativtagande, flexibel och stresstålig. Du har grundläggande IT/datakunskaper och behärskar svenska och engelska. Turnévana samt grundläggande ljuskompetens är meriterande.

B-körkort är ett krav
Tjänstgöringsgrad 100 %
Tjänsten är en tillsvidareanställning (6 månaders provanställning).
Tillträde 7 januari 2018 eller enligt överenskommelse.
Placeringsort är Sundsvall.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Elisabet Ljungar, musikchef, tel 060-6585483 eller elisabet.ljungar@nordiskakammarorkestern.se
Sölvi Stenmark, orkesterinspicient tel 060-6585486 eller solvi.stenmarck@nordiskakammarorkestern.se
Torbjörn Martinsson, Teaterförbundet avd 13, tel 060-6585431 eller torbjorn.martinsson@teatervasternorrland.se

Ansökan i form av din meritförteckning och ett personligt brev skickar du till jobb@scenkonstvasternorrland.se

Din ansökan vill vi ha senast den 4 november 2018.
Observera att vi endast tar emot ansökningar via e-post. Märk ansökan med referensnummer: 7003